Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Legend Pour Femme - EDP

Márka: Mont Blanc
A  Legend Pour Femme a Mont Blanc márkától  friss, virágos fás intenzív illat a rendkívüli nők számára. Ez a különleges kiadás a 2011-es népszerű Legend illat utódja lett. Ez az illatot a … Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Legend Pour Femme a Mont Blanc márkától friss, virágos fás intenzív illat a rendkívüli nők számára. Ez a különleges kiadás a 2011-es népszerű Legend illat utódja lett. Ez az illatot a  felejthetetlen, klasszikus eleganciával rendelkező nők ihlették, mint például Grace Kelly, Ingrid Bergman, Greta Garbo a Marlen Dietrich.
Az illat 2012-ben került a piacra.

Összetétel

fej

neroli, körte, narancs

szív

gyöngyvirág, jázmin, narancsvirág

Alapillat

vanília, pézsma, fás jegyek

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc