Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Presence D`Une Femme - EDT

Márka: Mont Blanc
A Presence D´une Femme  az első női illat a  Mont Blanc márkától. Az a  nő, aki  ezt az illatot használja rendkívül elegáns, értékeli a luxust és mindig olyan dolgokat választ, amelyeknek értéke és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Presence D´une Femme  az első női illat a  Mont Blanc márkától. Az a  nő, aki  ezt az illatot használja rendkívül elegáns, értékeli a luxust és mindig olyan dolgokat választ, amelyeknek értéke és lelke van.  Egy olyan  nő, aki sikereket ér el az erős önbizalom, a célba vetett hit és az intelligencia által. Az illat flakon dizájnja elegáns, fényűző és tiszta - ez a mai esztétikai felfogás tárgya.

Az illat 2002-ben került a piacra.

Összetétel

fej

ananász levél, mandarin, bors

szív

ciklámen, orchidea

Alapillat

szantálfa, rózsafa, vanília, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc