Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cheap & Chic Stars - EDP

Márka: Moschino
A mágikus ereje citrom cellulóz beburkolja a bőr aurája háttér virágos bőség. A dallam megszólal érzéki dallam átfogja arany narancsvirág és a jázmin vonzó chipek. Base tagjai hangok ambroxán és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A mágikus ereje citrom cellulóz beburkolja a bőr aurája háttér virágos bőség. A dallam megszólal érzéki dallam átfogja arany narancsvirág és a jázmin vonzó chipek. Base tagjai hangok ambroxán és uszadék gazdag és örömteli himnusz nőiesség. Moschino parfüm palackok Csillag kiemelkedik klasszikus téglalap alakú, bájos üveg dugóval formájában fényes arany csillag, káprázatos a hő és az elegancia.

Összetétel

fej

citrom, peony, rózsa

szív

jázmin, gyöngyvirág, narancsvirág

Alapillat

uszadék, vetiver, ambroxán, ámbra

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc