Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mr. Burberry - EDT

Márka: Burberry
Mr. Burberry egy friss, fougere-fás férfi illat, amely először 2016-ban látta meg a napvilágot.  Ezt az illatot London ihlette, amely grapefruit,  tárkony és a kardamon friss illatjegyeivel nyílik… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Mr. Burberry egy friss, fougere-fás férfi illat, amely először 2016-ban látta meg a napvilágot. Ezt az illatot London ihlette, amely grapefruit,  tárkony és a kardamon friss illatjegyeivel nyílik meg. Ezután érezhető a szívillat, amely nyírfa leveleket ,  cédrusfát és szerecsendiót tartalmaz. A kompozíciót a vetiver, guaiac fa és szantálfa keveréke zárja.

Legyen elbűvölő a Mr. Burberry illattal.

Összetétel

fej

tárkony, kardamom, grapefruit

szív

cédrusfa, szerecsendió, nyírfalevél

Alapillat

vetiver, guaiac fa, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc