Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ford Mustang - EDT

Márka: Mustang
Üveges Ford Mustang az azonos márkájú Mustang orientális-fás, friss illat férfiaknak. Egyesíti a bevezetése szicíliai bergamott, bors, grépfrút - a szív áll ibolya, bazsalikom, kömény és kardamom, és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Üveges Ford Mustang az azonos márkájú Mustang orientális-fás, friss illat férfiaknak. Egyesíti a bevezetése szicíliai bergamott, bors, grépfrút - a szív áll ibolya, bazsalikom, kömény és kardamom, és végül burkolva a szaga pézsma, a szantálfa és vörösfenyő fűrészáru.

Összetétel

fej

Szicíliai bergamott, bors, grapefruit

szív

ibolya, bazsalikom, kömény, kardamom

Alapillat

pézsma, szantálfa, vörösfenyő fűrészáru

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc