Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

My NY - EDP

Márka: DKNY
A gyűjtemény a parfümök DKNY Donna Karan, miután számos kiadásban DNKY Be Delicious és a limitált DNKY Summer által inspirált forró napot New Yorkban, elindított egy új illat a szív alakú. Ez egy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A gyűjtemény a parfümök DKNY Donna Karan, miután számos kiadásban DNKY Be Delicious és a limitált DNKY Summer által inspirált forró napot New Yorkban, elindított egy új illat a szív alakú. Ez egy illat, amely célja, hogy kifejezze a kortárs városi szellem szeretett város. DKNY illat hirdetési kampány My NY kíséri népszerű énekes, dalszerző és színésznő Rita Ora.

Donna Karan utal, hogy a szavai Rita Ora, aki azt mondta, hogy az új illat, mint „tiszta energia a palackban.” TV és nyomtatott kampány valósult meg Times Square, amely mögött áll egy fotós Francesco Carrozzini.

Az új illat DKNY NY Trudi Loren alakult együttműködve IFF. Fejillat keverék kompozíciók málna, rózsaszín bors és gyanták. Szív illat elrejti jázmin, frézia és az érzéki írisz. Base tartalmaz pacsuli, ámbra, pézsma és vanília.

Az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

gyanták, rózsaszín bors, málna

szív

írisz, frézia, jázmin

Alapillat

borostyán, pézsma, vanília, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc