Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Myths - EDP

Márka: Amouage
Parfüm víz Mítoszok márka Amouage az orientális, fás illat, amely megnyitja hangok írisz gyökér és a krizantém. A szív a parfüm közé vetiver, gyanta Elemi, rózsa és a rum, és végül fejleszti aromák… Leírás és paraméterek

Leírás

Parfüm víz Mítoszok márka Amouage az orientális, fás illat, amely megnyitja hangok írisz gyökér és a krizantém. A szív a parfüm közé vetiver, gyanta Elemi, rózsa és a rum, és végül fejleszti aromák bőr, hamu és labdán.

Úgy indult 2016-ban.

Összetétel

fej

írisz gyökér, a krizantém

szív

vetiver, gumi elemi, rózsa, rum

Alapillat

hamu, bőr, labdanum

Paraméterek

Származási hely
Arab és keleti
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc