Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bohemian Garden - EDP

Márka: Naomi Campbell
2016-ban a márka bemutatta következő Naomi Campbell női illat nevezett cseh Garden. Ez virágos-gyümölcsös kompozíció megnyitja friss Citrom, körte, őszibarack virágait. Ezután a szó naplók pamut,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2016-ban a márka bemutatta következő Naomi Campbell női illat nevezett cseh Garden. Ez virágos-gyümölcsös kompozíció megnyitja friss Citrom, körte, őszibarack virágait. Ezután a szó naplók pamut, rózsa, liliom, jázmin és narancsvirág a szívben és a végén „get” cédrusfa, szantálfa, moss, vanília és pézsma.

Összetétel

fej

virágoznak barack, körte, citrom

szív

pamut, rózsa, gyöngyvirág, jázmin, narancsvirág

Alapillat

cédrusfa, szantálfa, moss, vanília, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc