Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Wild Pearl - EDT

Márka: Naomi Campbell
Virágos-gyümölcsös illat azoknak a nőknek és lányoknak, akik olyanok szeretnének lenni, mint Naomi - nőies, kifinomult és csábító. Az illat elején a görögdinnye, rózsaszín bors és a barack… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Virágos-gyümölcsös illat azoknak a nőknek és lányoknak, akik olyanok szeretnének lenni, mint Naomi - nőies, kifinomult és csábító. Az illat elején a görögdinnye, rózsaszín bors és a barack illatjegyei bontakoznak ki. A gyümölcsös fejillata lassan  virágos áramlik a szív, amely végül helyébe bázis alakult pézsma, vanília és cédrus.

Fragrance indult 2011-ben.

Összetétel

fej

görögdinnye, rózsaszín bors, barack

szív

alma virág, fehér ibolya, jázmin

Alapillat

cédrusfa, vanília, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc