Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Nautic Spirit - borotválkozás utáni víz

Márka: Baldessarini
A Baldessarini Nautic Spirit  illat egy igazi kalandor számára. Illatos kompozíció az adrenalint és a tomboló tengeri ízeket kedvelők számára. Izgalmas és intenzív aroma amellyel a mindennapi… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Baldessarini Nautic Spirit  illat egy igazi kalandor számára. Illatos kompozíció az adrenalint és a tomboló tengeri ízeket kedvelők számára. Izgalmas és intenzív aroma amellyel a mindennapi tevékenységekben megfelelő pihenést élvezhet. Az ízek kombinációja, fekelti a figyelmét.
Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

Maracuja, tengeri tónusok, mangó

szív

gyömbér, curry, kardamom

Alapillat

pézsma, pacsuli, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc