Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Indigo - EDT

Márka: Nike
Nike férfi Indigo egy illat a magabiztos, független és modern ember. A parfüm származik sikeres színskálát. Nike Man Indigo egyesíti a gazdag aromája citrus fűszer. Majd a könnyű szívvel és vége… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Nike férfi Indigo egy illat a magabiztos, független és modern ember. A parfüm származik sikeres színskálát. Nike Man Indigo egyesíti a gazdag aromája citrus fűszer. Majd a könnyű szívvel és vége feljegyzései finom fa. Mindannyian szeretjük a színeket. Válassza tehát megvan a színes gyűjteménye NIKE.

A terméket 2014-ben indított.

Összetétel

fej

citrom, levendula, bors

szív

neroli, narancsvirág

Alapillat

cédrusfa, ámbra, szantálfa, ébenfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc