Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Red Man - EDT

Márka: Nike
Nike Red Man egy érzéki illat a  magabiztos  férfiak számára. Fa aroma és egzotikus fűszeres fahéj illatjegyei keverednek az illatban. A parfüm a Colors termékcsaládból származik. Mindannyian… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Nike Red Man egy érzéki illat a  magabiztos  férfiak számára. Fa aroma és egzotikus fűszeres fahéj illatjegyei keverednek az illatban. A parfüm a Colors termékcsaládból származik. Mindannyian szeretjük a színeket. Válassza ki tehát a saját színét. És talán éppen Nike Red Man lesz a megfelelő az Ön számára.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

citrom, Afrikaner, calamondin

szív

dió, fahéj, kardamom

Alapillat

rózsafa, pacsuli, ébenfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc