Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Szerelem Párizsban - EDP

Márka: Nina Ricci Kód: pNR022
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Párizs egy varázslatos város a Szajna, tele fények, luxus, a divat és az elegancia. Romantikus kávézók, irritáló illatok és áttörő megjelenésű város. Párizs olyan város, ahol az álom valósággá válik, és a valóság olyan, mint egy álom. Ez a szag a Love In Paris által Nina Ricci.

A piac 2004-ben indult.

Összetétel

fej

Olasz bergamot, ibolya, ánizs, rózsa

szív

fehér bazsarózsa, barack, jázmin

Alapillat

szantálfa, cédrusfa, pézsma, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Márka: Nina Ricci

Az olasz Fashion Queen címke tökéletesen rögzíti Nina Ricci . A tervező elveszett egy igazán nagy darabot, mielőtt építette. Nőkre szabott és 19 éves korában a szabó szalonjának vezetője lett. 20 év után elkezdte a ruháit megtervezni és saját márkáját felállítani. Az elkötelezettsége, a divat iránti lelkesedése és az érzelem a részletekért szépen kapcsolódott. Körülvett a színek, vágások és formák világa. Csodálatos divatgyűjteményeket hoztak létre, amelyek nagy sikert arattak.

Nina Ricci a munkájába tudta elkészíteni az idejét, és a L´Air du Temps legendás illata, vagy az idő hangja látta a nap fényét. Ez az illat az volt, hogy bemutassa a reményeket és szenvedélyeket az emberek, akik a háborús szörnyű évek után jobb időket várnak, amit szintén egy csodálatos két-galambkristálypalack tervez. Nina Ricci parfüm lett a koncepció. Ezt követte más lélegzetelállító illatok, mint például Nina Ricci Premier Jour, Nina Ricci Nina, vagy Nina Ricci Love Párizsban, inspirálva Párizs vonzó hangulatából. Álom és jégeső.

Tudjon meg többet Nináról és sorsáról magazinunkban .

Nina Ricci