Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

No. 19 - EDT

Márka: Chanel
Merész és meglepő kombinációja zöld, fehér virágok és fa aroma No. 19 nő értékelni fogják a csábító varázsa, innovatív és optimista nő. Kezdetben érdekelt aroma nerol és zöld árnyalatok kombinált… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Merész és meglepő kombinációja zöld, fehér virágok és fa aroma No. 19 nő értékelni fogják a csábító varázsa, innovatív és optimista nő. Kezdetben érdekelt aroma nerol és zöld árnyalatok kombinált bergamot. A szívverés rózsa, az írisz és a jázmin, valamint a nárciszok. Ez arra a következtetésre jutott az eredeti illata egzotikus szantálfa, bőr, vetiver és a moha.

Fragrance indult 1970-ben.

Összetétel

fej

nerol, bergamot, zöld jegyzetek

szív

írisz, rózsa, nárcisz, gyöngyvirág

Alapillat

bőr, szantálfa, vetiver, moha

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc