Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

No. 5 - EDT  (újratölthető)

Márka: Chanel
Ez a parfüm egyedülálló illatvá alakítja a szerelmi és szenvedélyes történeteket. Semmi mást nem vágyol, egy ilyen mágneses vonzerő parfümöt tartalmaz szantálfa, jázmin és vetiver illatával. Chanel… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Ez a parfüm egyedülálló illatvá alakítja a szerelmi és szenvedélyes történeteket. Semmi mást nem vágyol, egy ilyen mágneses vonzerő parfümöt tartalmaz szantálfa, jázmin és vetiver illatával. Chanel No. Az 5 varázslatos képessége az, hogy egy nőt eleganciába és kifinomultságba borítson. Amikor a nőiesség szimbólumát viseli, csábító pillanatot fejez ki. Valószínűleg a leghíresebb parfüm, amelyet 1987-ben bekerültek a FiFi Hírességek Hallába.

Az illatot 1921-ben indították el.

Összetétel

fej
neroli, ylang-ylang, aldehidek, bergamott, amalfi-citrom
szív
írisz, írisz gyökér, jázmin, rózsa, gyöngyvirág
Alapillat
szantálfa, vetiver, vanília, pézsma, pacsuli, tölgy moha, borostyán, cive

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc