Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Obsessed For Men - EDT

Márka: Calvin Klein
A  Obsessed For Men egy keleti-fás férfi illat. Ez az illat emlékeztet a régi szerelemre.  Ez az érzés felidézi a bőr illatát, amely a parfüm szívben van elrejtve. Összességében a parfüm… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Obsessed For Men egy keleti-fás férfi illat. Ez az illat emlékeztet a régi szerelemre. Ez az érzés felidézi a bőr illatát, amely a parfüm szívben van elrejtve. Összességében a parfüm grapefruitból, szecsuánpaprikából és kardamomból áll. A bőr, a cédrus és a labdanum  említésre került a szívillatban. Az alapillatban érezhető a vanília, pacsuli és ambroxán.
Az illat 2017-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, szecsuáni bors, kardamom

szív

cédrus, balzsamos szuhar, bőr

Alapillat

vanília, pacsuli, ambroxán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc