Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Olympea - EDP - KEVEZMÉNY - celofán nélkül

Márka: Paco Rabanne
Legyen istennő az Olympus egyedülálló illatával, amely megtestesíti az érzékiséget és a nőiességet. Olympea az keleti-virágos, fás illat, amelyet minden nő előnyben részesít, akik szeretik a különc… Leírás és paraméterek

Leírás

Legyen istennő az Olympus egyedülálló illatával, amely megtestesíti az érzékiséget és a nőiességet. Olympea az keleti-virágos, fás illat, amelyet minden nő előnyben részesít, akik szeretik a különc és hosszantartó illatot! Kényeztesse magát a meleg tónusokkal!

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej

fehér jázmin, gyömbér virág, mandarin

szív

vanília, só

Alapillat

kasmír fa, szantálfa, ambergris

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc