Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Omnia Coral - EDT TESZTER

Márka: Bvlgari
Az Omnia Coral egy romantikus virágos-gyümölcsös örömmel teli illat. Felkelti a figyelmet az  optimista színeivel. A fejillatban rejtőzik a bergamott. A szívillat  magában foglalja a vízi liliom,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Omnia Coral egy romantikus virágos-gyümölcsös örömmel teli illat. Felkelti a figyelmet az  optimista színeivel. A fejillatban rejtőzik a bergamott. A szívillat  magában foglalja a vízi liliom, hibiszkusz és a gránátalma illatjegyeit, míg a kompozíciót a pézsma és cédrusfa  kifinomult keveréke zárja.

Az illat  2012-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamott

szív

liliom, hibiszkusz, gránátalma

Alapillat

pézsma, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc