Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bergamask - EDP

Márka: Orto Parisi
Bergamask egy citrus illat férfiaknak és nőknek, amely 2014-ben hozta létre a parfüm Alessandro Gaultier. Fragrance élvezni fogja a finom kombinációja friss bergamott és a pézsma megkülönböztető… Leírás és paraméterek

Leírás

Bergamask egy citrus illat férfiaknak és nőknek, amely 2014-ben hozta létre a parfüm Alessandro Gaultier. Fragrance élvezni fogja a finom kombinációja friss bergamott és a pézsma megkülönböztető összhangban fűszeres felhanggal.

Összetétel

fej

bergamot

szív

fűszerezés

Alapillat

pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc