Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Seminalis - EDP

Márka: Orto Parisi
Parfüm Alessandro Gualtieri létre 2016-ban, ez unisex illat. Seminalis, nyers, érzelmi illat, amely jelképezi az állat attrakció nők és férfiak közötti. Citrus csúcs összekeverjük fás bázisok… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Parfüm Alessandro Gualtieri létre 2016-ban, ez unisex illat. Seminalis, nyers, érzelmi illat, amely jelképezi az állat attrakció nők és férfiak közötti. Citrus csúcs összekeverjük fás bázisok kombinációja, amely soha nem lesz a régi.

Összetétel

fej

limes

szív

pacsuli

Alapillat

szantálfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc