Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

1 Million Collector Edition - EDT

Márka: Paco Rabanne
Paco Rabanne 1 Million - ellenállhatatlan és nagyon exkluzív illatszer édesebb friss apróra dombornyomás összetételét. Merüljön el ezt az illatot, és támaszkodnak rá egész nap. Kíséri, mint a második… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Paco Rabanne 1 Million - ellenállhatatlan és nagyon exkluzív illatszer édesebb friss apróra dombornyomás összetételét. Merüljön el ezt az illatot, és támaszkodnak rá egész nap. Kíséri, mint a második bőr.

Úgy indult, 2008-ban.

Összetétel

fej

grapefruit, menta, narancs, piros

szív

rózsa, fahéj, bőr

Alapillat

fás, borostyán, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc