Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black XS - deodorant ve spreji

Márka: Paco Rabanne
A Black XS Pour Homme illatának nagy sikere után 2007 májusában elindult a női XS Black illata. Ez egy modern illat, mely kiemelkedően finom virágos-gyümölcsös illatában kiváló. A Black XS-t… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Black XS Pour Homme illatának nagy sikere után 2007 májusában elindult a női XS Black illata. Ez egy modern illat, mely kiemelkedően finom virágos-gyümölcsös illatában kiváló.

A Black XS-t rózsaszín paprikával ápolt kecses áfonyás tónusok alkotják, amelyek megnyitják a rózsa, a fekete ibolya és a kakaó virágos menetét. Ennek az illatnak az alapja a sugárzó patchouli, villogó, fekete vanília.

Az illat 2007-ben indult.

Összetétel

fej

rózsaszín bors, tőzegáfonya

szív

rózsa, fekete ibolya, kakaó

Alapillat

fás, pacsuli, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc