Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Olympea Aqua - EDT

Márka: Paco Rabanne
A  Paco Rabanne termékcsalád 2015-ben bemutatta az Olympea új női illatot, amely azonnal keresett és nagyon népszerű lett. Egy évvel később létrehozták az Olympea Aqua illatot, amely egy friss,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A  Paco Rabanne termékcsalád 2015-ben bemutatta az Olympea új női illatot, amely azonnal keresett és nagyon népszerű lett. Egy évvel később létrehozták az Olympea Aqua illatot, amely egy friss, vízszerű illat lányoknak és nőknek, akik szeretik a kényeztetést és önmagukat.

Összetétel

fej

petitgrain, calabriai bergamott, vízi tónusok

szív

gyömbér virág

Alapillat

kasmír fa, só, vanília, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc