Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Olympea - EDP 80 ml + 100 ml testápoló

Márka: Paco Rabanne
Legyen Olümposz istennője ezzel az egyedülálló illattal, amely az érzékiség és a nőiesség megtestesítője. Az Olympea keleti-virágos, fás illat lányoknak és nőknek, akik szeretik az excentrikus és… Leírás és paraméterek

Leírás

Legyen Olümposz istennője ezzel az egyedülálló illattal, amely az érzékiség és a nőiesség megtestesítője. Az Olympea keleti-virágos, fás illat lányoknak és nőknek, akik szeretik az excentrikus és tartós parfümöket! Hagyja, hogy magával ragadja a meleg tónusa!

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

Fej

fehér jázmin, gyömbér virág, mandarin

Szív

vanília, só

Alapillat

kasmírfa, szantálfa, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc