Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Paris - EDT

Ez az illat neve imádott központ jött létre, Yves Saint Laurent, mint egy tisztelgés minden Pařížankám hogy mindig elegáns, romantikus, vibráló és még egy kicsit ironikus, egyszerűen elbűvölő! Paris… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Ez az illat neve imádott központ jött létre, Yves Saint Laurent, mint egy tisztelgés minden Pařížankám hogy mindig elegáns, romantikus, vibráló és még egy kicsit ironikus, egyszerűen elbűvölő! Paris egy ragyogó harmóniája virágos tónusok. A szerző az illat Sophia Grojsman.

Úgy indult 1983-ban.

Összetétel

fej

rózsa, zöld árnyalatok, sarkantyúvirág, galagonya, ribizli levelek, bergamot, geránium, jácint, mimóza, narancsvirág

szív

ilang-ilang, jázmin, liliom, rózsa, ibolya, liliom, hársfavirág, írisz gyökér

Alapillat

CED, szantálfa, moha, pézsma, írisz, napraforgó, sárga

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc