Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Patchouli Leaves - EDP

Márka: Montale
Montale Paris Patchouli Leaves egy keleti-fa illat, amely mind a férfiak, mind a nők számára készült. Pierre Montale alapította. A pézsma árnyalatait édes vanília, tiszta borostyán, patchouli és… Leírás és paraméterek

Leírás

Montale Paris Patchouli Leaves egy keleti-fa illat, amely mind a férfiak, mind a nők számára készült. Pierre Montale alapította. A pézsma árnyalatait édes vanília, tiszta borostyán, patchouli és krétai rózsa (labdanum) keverik.

2006-ban indult.

Összetétel

fej

patchouli, vanília, pézsma, ambergris, labdanum

szív

-

Alapillat

-

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc