Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rose - EDP

Márka: Paul Smith
Paul Smith Rose friss, modern, szellős, egyedi, addiktív és érzéki illat a nők számára. Nem szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mennyire az illata a rózsa illata, még jelent a félreérthetetlen hangok… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Paul Smith Rose friss, modern, szellős, egyedi, addiktív és érzéki illat a nők számára. Nem szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mennyire az illata a rózsa illata, még jelent a félreérthetetlen hangok classiness.

Azt 2007-ben indult.

Összetétel

fej

ibolya, a rózsa

szív

Török rózsa, magnólia

Alapillat

cédrusfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc