Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Generation for Men - EDT

Márka: Playboy
Playboy generációs Eau de Toilette-jét a 24/7 online generáció számára hozták létre, amely okostelefonjain megosztja tapasztalatait a világgal és mindig készen áll a partira. A flakon kialakítása az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Playboy generációs Eau de Toilette-jét a 24/7 online generáció számára hozták létre, amely okostelefonjain megosztja tapasztalatait a világgal és mindig készen áll a partira. A flakon kialakítása az okostelefonok alakjára hasonlít.

Ez az illat ideális azok számára, akik szeretik a móka, partik és klubok teljes életét. Azok számára, akik saját szabályaikat alakítják ki, és úgy élnek, mint akarják.

Playboy férfiak generációja az Eau de Toilette az ananász és a bergamott energizáló ízével fogja izgatni, amelyet kissé fűszerez a fahéj. A szív illata egzotikus és aromás. Babbabból, levendulaból és kasmírból áll. Az aromát a bőr, vanília és cédrusfa zárja le.

Ezt az illatot olyan férfiak számára hozták létre, akik igazán szeretnének lenyűgözni a nőket. 2014-ben indították.

Összetétel

fej

fahéj, ananász, bergamott

szív

kasmír, tonkabab, levendula

Alapillat

bőr, cédrus, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc