Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

New York Playboy - EDT

Márka: Playboy
Playboy márka ihlette a vibráló életét New York, és létrehozott egy modern és csábító illat férfiaknak, hogy elfogja a vibráló természete ennek ragyogó város. New York ad otthont a legmerészebb… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Playboy márka ihlette a vibráló életét New York, és létrehozott egy modern és csábító illat férfiaknak, hogy elfogja a vibráló természete ennek ragyogó város. New York ad otthont a legmerészebb játékos a világon, és az a hely, ahol él. De ne feledjük, hogy a siker a város legyen nagyon jó, és nem szabad kihagyni a bizalom.

Minden New York Playboy akarja venni nemcsak beszédében hanem a miatt. Ez az egyik oka annak, hogy a csomagolás valóban magával ragadó illata. Szembeötlő megismételjük a dobozon és az üvegen, ami el van rejtve benne. Vysprejovaný nyuszi ötletesen áll egy téglafal a háttérben, ami egy lenyűgöző és stílusos csomag, amit nem lehet kihagyni. Modern grafika, a lila és ezüst kellékek hűvös eleganciát, míg a tetején a doboz minden lila, valamint a nevét az illat.

Azt 2010-ben indult.

Összetétel

fej

aldehidek, lime, vinil akkordok

szív

zöld alma, elemiová gyanta, fekete bors

Alapillat

vetiver, tonkabab, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc