Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

VIP For Him - EDT

Márka: Playboy
Playboy újabb sikeres pár illatanyagot indít el a nők és férfiak számára - VIP az Ő számára és a VIP For Her. A VIP For Him illatát keleti-fűszeres árnyalatok díszítik. Ha a fűszerek meleg tónusaiba… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Playboy újabb sikeres pár illatanyagot indít el a nők és férfiak számára - VIP az Ő számára és a VIP For Her. A VIP For Him illatát keleti-fűszeres árnyalatok díszítik. Ha a fűszerek meleg tónusaiba akarod burkolni, ez az illat csak az Ön számára. Használható önállóan vagy a My VIP Story- val kombinálva.

Először 2012-ben jelent meg a nyilvánosság számára.

Összetétel

fej

bergamot, a rebarbara, rum

szív

levendula, vízi megjegyzi, alma

Alapillat

szantálfa, tonkabab, fehér csokoládé

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc