Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Instinct - EDT

Márka: Police
A 2010-es év folyamán a egy új férfi illat jött létre, melyet a Police márka minden olyan férfi számára teremtett, aki szereti az eredeti és férfias illatokat. A bevezető illat elrejti a fekete bors,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A 2010-es év folyamán a egy új férfi illat jött létre, melyet a Police márka minden olyan férfi számára teremtett, aki szereti az eredeti és férfias illatokat. A bevezető illat elrejti a fekete bors, a bergamott és a grapefruit keverékét - ezután a muskátli és cédrusfa illata érezhető, végül a kompozíciót a pacsuli és vetiver kombinációja zárja.

Összetétel

fej

fekete bors, bergamot, grapefruit

szív

cédrusfa, muskátli

Alapillat

vetiver, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc