Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Polo Red Intense - EDP

Márka: Ralph Lauren
Polo Red Intenzív fás illat férfiaknak, amely-ben indult 2015 rejt magában friss jegyzeteket a citrom és a grapefruit, amelyek kiegészítik a sáfrány és a friss áfonya. A szív az illat van rejtve… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Polo Red Intenzív fás illat férfiaknak, amely-ben indult 2015 rejt magában friss jegyzeteket a citrom és a grapefruit, amelyek kiegészítik a sáfrány és a friss áfonya. A szív az illat van rejtve újszerű kombinációját kávé és a gyömbért. A levendula és zsálya hozzá virágos illat akkordokat. Alapvetően, ha úgy érzi, az első nyerseség, ahol a bőr sima borostyán és a cédrus. Fragrance tökéletesen kiemeli a érzékiséget és az erőt az ember. Ő ad neki bizalmat és stílust.

Összetétel

fej

sáfrány, citrom, áfonya, grapefruit

szív

levendula, zsálya, kávé, gyömbér

Alapillat

bőr, borostyán, vörös cédrus

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc