Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Infusion De Vetiver - EDT

Márka: Prada
Az Infusion De Vetiver egy korlátozott szám a férfiak számára. A fűszeres borssal fűszerezett keleti illat a mindennapi társa lesz. Az Infusion De Vetiver egy olyan férfias illat, melyet azok számára… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Infusion De Vetiver egy korlátozott szám a férfiak számára. A fűszeres borssal fűszerezett keleti illat a mindennapi társa lesz. Az Infusion De Vetiver egy olyan férfias illat, melyet azok számára terveztek, akik nem félnek a céljukért és véleményükért.

2010-ben indult.

Összetétel

fej

tárkony

szív

Pepper Vetiver

Alapillat

gyömbér

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc