Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Time To Play Woman - EDT

Márka: Puma
Puma Time To Play nő virágos-gyümölcsös illata az aktív nőknek, akik szeretik a sportot és a divatos illatokat. A gyümölcsös fej mészből, piros bogyós gyümölcsökből és zöld mangóból áll. A virágos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Puma Time To Play nő virágos-gyümölcsös illata az aktív nőknek, akik szeretik a sportot és a divatos illatokat. A gyümölcsös fej mészből, piros bogyós gyümölcsökből és zöld mangóból áll. A virágos szívben liliomok, rózsák és tiare-virágok dominálnak. Végül érezni fogja a borostyán, a pézsma és a szantálfa kombinációját.

2014-ben indult.

Összetétel

fej
piros bogyós gyümölcsök, zöld mangó, mész
szív
tiare, liliom, rózsa
Alapillat

szantálfa, ámbra, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc