Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pure Lightness - EDT

Márka: Adidas
Pure Lightness az Adidas márkától virágos - gyümölcsös illat nőknek, klasszikus és friss. A felső tónusok kellemes dinnyés illat, amely pár pillanat után jázminos-ibolyás illattá változik. Az illatot… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Pure Lightness az Adidas márkától virágos - gyümölcsös illat nőknek, klasszikus és friss. A felső tónusok kellemes dinnyés illat, amely pár pillanat után jázminos-ibolyás illattá változik. Az illatot csábító pézsma fejezi be. Ideális fiatal sportos nő számára.

2008-ban került a piacra.

Összetétel

fej

dinnye, alma

szív

jázmin, magnólia, ibolya, gyöngyvirág

Alapillat

pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc