Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Big Pony 2 - EDT

Márka: Ralph Lauren
Big Pony 2 egy édes, vanília-keleties illat férfiaknak. 2010-ben, a Ralph Lauren hozott létre a gyűjtemény négy illatanyagok Big Pony - és itt is egy közülük! Parfüm üveg vörös és rejtve csokoládé,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Big Pony 2 egy édes, vanília-keleties illat férfiaknak. 2010-ben, a Ralph Lauren hozott létre a gyűjtemény négy illatanyagok Big Pony - és itt is egy közülük! Parfüm üveg vörös és rejtve csokoládé, amely kiegészíti a mámorító pézsma.

Azt 2010-ben indult.

Összetétel

fej

csokoládé

szív

pézsma

Alapillat

csokoládé

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc