Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Red - EDT TESZTER

Márka: Ferrari
A narancs, a bergamott, a menta és a verbena friss citrusmintái által hangsúlyozott vitalitás robbanás harmonikusan keveredik a virágos szívillatban, amely jázmint, muskátlit, íriszt és cédrusfát… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A narancs, a bergamott, a menta és a verbena friss citrusmintái által hangsúlyozott vitalitás robbanás harmonikusan keveredik a virágos szívillatban, amely jázmint, muskátlit, íriszt és cédrusfát tartalmaz. A pézsma és a vanília kombinációja kiegészíti a Ferrari Red elegáns édes illatát.

Összetétel

fej

narancs, bergamot, menta, verbéna

szív

jázmin, muskátli, nőszirom, cédrusfa

Alapillat

vanília, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc