Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Red Power Intense - EDT

Márka: Ferrari
Intenzív Red Power Ferrari, az illata, amely megtalálja erőt és intension óriás vörös ló embléma. Mutasd meg mindenkinek, milyen erő rejlik benned, együtt szerecsendió, bors és ibolya levelek.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Intenzív Red Power Ferrari, az illata, amely megtalálja erőt és intension óriás vörös ló embléma. Mutasd meg mindenkinek, milyen erő rejlik benned, együtt szerecsendió, bors és ibolya levelek. Mekkora a szenvedély versenyzésre fordul a levendula és a nőszirom, aki megfelel az alapja pacsuli, olibanumem, agar fa és a borostyán.

2014 Red Power Intenzív be Alexandra Carlin.

Összetétel

fej

szerecsendió, bors, ibolya levél

szív

levendula, írisz

Alapillat

pacsuli, tömjén, agar fa (oud), borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc