Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Red Style In Play - EDT

Márka: Lacoste
Hol vannak a napok, amikor az egyetlen szín a megfelelő és megengedett a tenisz fehér volt? Nem csak a pályán, hanem az összes kódoló, amely felkészít minket az élet, most pirosan! A nyertesek illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Hol vannak a napok, amikor az egyetlen szín a megfelelő és megengedett a tenisz fehér volt? Nem csak a pályán, hanem az összes kódoló, amely felkészít minket az élet, most pirosan! A nyertesek illat Illat Lacoste Red Style játék. Az illat célja a férfiak, akik inkább kombinációja győzelmet és alkalmi stílus megszemélyesített krokodil logó.

Fragrance 2004-ben bevezették.

Összetétel

fej

zöld alma, tuje

szív

cédrus, jázmin, fenyő

Alapillat

pacsuli, pézsma, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc