Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Replay Jeans Original For Her - EDT

Márka: Replay
Replay mutatja 2012 júliusában a piac női illat Jeans Original neki. Ez egy másik virágos-gyümölcsös illat a márka, amelynek célja a nők számára, akik járni divatos, elegáns, a szerelem a divat és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Replay mutatja 2012 júliusában a piac női illat Jeans Original neki. Ez egy másik virágos-gyümölcsös illat a márka, amelynek célja a nők számára, akik járni divatos, elegáns, a szerelem a divat és a pihenni munka után. Bemutatja nekünk a kiadás kölnivíz - próbálja ki, és akkor nem akar egy másik!

Összetétel

fej

körte, bazsalikom, mandarin

szív

rózsa, gyöngyvirág, frézia

Alapillat

málna, cédrusfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc