Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Reveal Men - deo stift

Márka: Calvin Klein
Calvin Klein Reveal Men képviseli az erőt a férfiasság és a bátorság. Alkalmas a férfiak, akik a figyelem felkeltése, rabul ejti, és szeretné megmutatni, hogy erős személyiség. Izgalmas készítmény… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Calvin Klein Reveal Men képviseli az erőt a férfiasság és a bátorság. Alkalmas a férfiak, akik a figyelem felkeltése, rabul ejti, és szeretné megmutatni, hogy erős személyiség. Izgalmas készítmény nyit friss aromák gyömbér, dinnye és körte. Mindez gazdagított egy csepp brandy, amely a készítmény aromás hangot. A szív az illat átjárja agavé, velúr és zsályát. Ez az érzéki kompozíció lezárja a kapcsolatot ámbra és vetiver.

Az illat Reveal A férfiak nem nő sem tud ellenállni. Ne félj megmutatni a személyiség és élvezze a legteljesebb minden nap. Az arc a reklámkampány színész Charlie Hunnam.

Úgy indult 2015-ben.

Összetétel

fej

dinnye, gyömbér, körtepálinka, öntött

szív

só, velúr, agave, zsálya

Alapillat

borostyán, tonkabab, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc