Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rose Goldea - EDP

Márka: Bvlgari
A Bvlgari márkától származó Rose Goldea illat  2016-ban látta meg a napvilágot. Ez a virágos-fás illat nagyon érzéki és elbűvölő. A  fejillatban játékosan egyesíti a bergamott, rózsa, pézsma és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Bvlgari márkától származó Rose Goldea illat  2016-ban látta meg a napvilágot. Ez a virágos-fás illat nagyon érzéki és elbűvölő. A  fejillatban játékosan egyesíti a bergamott, rózsa, pézsma és gránátalma keverékét, ezután érezhető az őszibarack, a bazsarózsa, a jázmin és a damaszkuszi rózsa kombinációja, és végül kibontakozik a vanília, a szantálfa, pézsma és tömjén illatjegyei.

Összetétel

fej

bergamot, rózsa, pézsma, gránátalma

szív

őszibarack, bazsarózsa, jázmin, damaszkuszi rózsa

Alapillat

vanília, szantálfa, pézsma, tömjén

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc