Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rush - EDT - KEDVEZMÉNY - bontott csomagolás

Márka: Gucci
Keleties virágos illat, amely megüt, mint egy erőszakos csók a tiltott helyen, titokzatos és bódító. Rush fordítja kötőjel, hit, hirtelen kellemes érzést okozott drog ... Gucci Rush az erő és a… Leírás és paraméterek

Leírás

Keleties virágos illat, amely megüt, mint egy erőszakos csók a tiltott helyen, titokzatos és bódító. Rush fordítja kötőjel, hit, hirtelen kellemes érzést okozott drog ... Gucci Rush az erő és a sebesség a víz, a vér, az érzelem, ez az eufória, kígyó démon szerelmes ... és illata túl modernitás, időtlen, rajz, a stílus állítsa mindkét változata a világ sikeres Gucci Envy. Nehéz a nők minden korosztály számára, akik értékelik a minőséget és az eredetiség. Azoknak a nőknek, akik tudják, mit akarnak, és képesek kifejezni érzéseiket és izgalom.

Az illat 1999-ben indult.

Összetétel

fej

gardénia, frézia, rózsa

szív

vanília, jázmin

Alapillat

pacsuli, vetiver, koriander

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc