Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sì Intense - EDP

Márka: Armani
Az Armani Sí parfümcsalád 2013-ban jelent meg a piacon – édes illatkompozíció, fekete ribizli, rózsa és vanília tónusokkal. 2014-ben Armani bemutatta az Armani Sí Intense továbbfejlesztett változatát… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Armani Sí parfümcsalád 2013-ban jelent meg a piacon – édes illatkompozíció, fekete ribizli, rózsa és vanília tónusokkal. 2014-ben Armani bemutatta az Armani Sí Intense továbbfejlesztett változatát. Az új illat erős és szenvedélyes nők számára készült, akik merészek és nem félnek kockáztatni. A Sí Intense hölgy karizmatikus, magabiztos, független és kifinomult.

Armani Sí Intense - a 2014-ben megjelent új illat, intenzívebb és gazdagabb, mint az eredeti. Ezt az illatot korszerű, hibátlan illatnak nevezik, amely megnyitja a fekete ribizli, a frézia, a bergamott és a mandarin akkordjait. A parfüm érzéki feketébe burkolózva a modern nőiesség és érzékiség határait feszegeti, a frézia, a bergamot, a mandarin és a feketeribizli koncentrált esszenciáival. A beteljesült és elbűvölő nő illata, akinek ereje tekintélyt parancsol.

 

A parfüm arca Cate Blanchett színésznő.


Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

frézia, bergamott, mandarin, feketeribizli

szív

illatcserje, üröm, neroliolaj, rózsa

Alapillat

vanília, fás jegyek, pacsuli, ámbra

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc