Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Passenger For Men - EDT

Márka: S.T. Dupont
A Passenger Pour Homme erős és energikus illat férfiaknak. A citrusok robbantását az ibolya levelekkel az illat elején fogja érezni. A fűszeres szívillatot gazdagítja az indiai gyömbér, kardamon,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Passenger Pour Homme erős és energikus illat férfiaknak. A citrusok robbantását az ibolya levelekkel az illat elején fogja érezni. A fűszeres szívillatot gazdagítja az indiai gyömbér, kardamon, rózsaszín bors és levendula. A Passenger For Men illatának útja Guaiac fával és benzoinnal végződik, amely egyedülálló természetes sötét bőr aromát hoz létre.

2008-ban került a piacra

Összetétel

fej

citrusfélék, ibolya levelek

szív

gyömbér, rózsaszín bors, levendula, kardamom

Alapillat

Guaiac fa, benzoin

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc