Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Dali - EDT

Márka: Salvador Dalí Kód: pSD071

Leírás

Salvador Dalí bemutatja a következő női illatát, ez a virágos-gyümölcsös Dali illat, amely mandarin, bergamot ős narancsvirág friss tónusaival nyit. A szívillatban jázmin, rózsa és magnólia található, az alapja pedig fás vanília és pézsma keverékével.

2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

narancsvirág, mandarin, bergamot

szív

jázmin, rózsa, magnólia

Alapillat

fás tónusok, vanília, pézsma

Márka: Salvador Dalí

Salvador Dalí világszerte híres az eredeti szürreális festményeinek köszönhetően. Dali egy misztikus aurát hozott létre körülötte, és sok szakértő még mindig tudja, hogy ez a katalán származású őrült vagy zseniális intelligenciával rendelkező zseni volt. Illatai nagyon népszerűek nemcsak összetételük, hanem azért is, mert minden üveg egy kis művészet. Salvador Dalí parfümök megragadhatják Önt, meglephetik és inspirálhatják Önt. Jelenleg a neve alatt megtalálják a női és férfi parfümöket, amelyek sajátosságaira és eredetiségére épülnek.

Salvador Dalí
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc