Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Daliflor - EDT

Márka: Salvador Dalí Kód: pSD002
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Daliflor parfüm provokatív meghajolt hozzáállásával és selyemmel borított sziluettjével éteres nőiesség érzéki elbűvölését idézi elő, és felébreszti egy álomot vagy tágas kastélyt, amelyet a festő elfoglalt munkájában. Daliflor - a dali virág, egy nő, akinek az arca és a haja több száz korona rózsasziromból készül, egy törékeny, de elérhetetlen és rendkívül szép, csábító nő.

Az illatot 2000-ben indították el.

Összetétel

fej
grapefruit, rózsa, jázmin
szív
verbena, vanília
Alapillat

szantálfa

Márka: Salvador Dalí

Salvador Dalí világszerte híres az eredeti szürreális festményeinek köszönhetően. Dali egy misztikus aurát hozott létre körülötte, és sok szakértő még mindig tudja, hogy ez a katalán származású őrült vagy zseniális intelligenciával rendelkező zseni volt. Illatai nagyon népszerűek nemcsak összetételük, hanem azért is, mert minden üveg egy kis művészet. Salvador Dalí parfümök megragadhatják Önt, meglephetik és inspirálhatják Önt. Jelenleg a neve alatt megtalálják a női és férfi parfümöket, amelyek sajátosságaira és eredetiségére épülnek.

Salvador Dalí