Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Attimo Pour Homme - EDT

Az Attimo Pour Homme érzéki és friss, keleti, fás aromák férfiak számára, amelyet Salvatore Ferragamo mutatott be a nagyközönség számára 2011-ben. Egy évvel az Attimo női illat megjelenése után… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Attimo Pour Homme érzéki és friss, keleti, fás aromák férfiak számára, amelyet Salvatore Ferragamo mutatott be a nagyközönség számára 2011-ben. Egy évvel az Attimo női illat megjelenése után hozták létre, amely a nők körében nagyon népszerűvé vált.

Összetétel

fej

mandarin, majoránna, kardamom, bors

szív

paprika, sáfrány, üröm, tömjén

Alapillat

pacsuli, labdanum, pézsma, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc