Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Emozione Dolce Fiore - EDT

Márka: Salvatore Ferragamo Kód: pSA161
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Emozione Dolce Fiore egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A tiszta gyümölcsös fej illatötvözi a fehér őszibarack, a keserű grapefruit és a friss bergamott tónusait. A virágos szív illatot képviseli a bazsarózsa és a damaszkuszi rózsa. Végül édes vanília, fehér pézsma, írisz és velúr kombinációja bontakozik ki az alapillatban.

Az illat 2016-ban került a piacra.

Összetétel

fej
fehér őszibarack, grapefruit, bergamott
szív
damaszkuszi rózsa, bazsarózsa
Alapillat
fehér pézsma, írisz, vanília, velúr

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Márka: Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo ben született Bonitoban, Olaszországban. Amikor kilenc éves korában megalapította az első cipőjét, meggyőződött a jövőbeli karrierjéről. Tizenhárom éves korában saját műhelye, két segítője volt, és a női cipőt rendelésre készítette. Eredetileg a cipőgyártó cég személyre szabott cipőt varrott a hollywoodi hírességekhez, mint sokan, a kozmetikumok területén.

Ez híres a csillogó, friss és játékos Incanto, az Incanto Dream, az Incanto Shine, az Incanto Heaven és a Signorina gyűjteményekről. Salvatore Ferragamo parfümök jól ismertek a világon. Próbálja ki őket is!

Salvatore Ferragamo
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc