Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Incanto Heaven - EDT

Képzeljünk el egy olyan országban, homály fedi, uralja a boldogság és az örök szépség, a világ tele van színekkel, ahol virágzik a legszebb és illatos virágokat, ahol csodálatos páva kiterjeszti a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Képzeljünk el egy olyan országban, homály fedi, uralja a boldogság és az örök szépség, a világ tele van színekkel, ahol virágzik a legszebb és illatos virágokat, ahol csodálatos páva kiterjeszti a királyi rajongók ragyogó minden árnyalata a szivárvány, és ahol van atmoszférában soha véget nem érő boldogság. Most egy ilyen paradicsomot hív bennünket, hogy a bájos Incanto mennyország hogy léptünk ott a szárnyait a méltó illatos akkordokat. Incanto Heaven egy varázslatos, virágos-gyümölcsös illat, amelyben a szerző Karine Dubreuil lélegzett vidám lélek teli életet és színt.

Az illat 2007-ben indult.

Összetétel

fej

grapefruit, piros alma, jázmin virág

szív

rózsaszín bazsarózsa, sárgabarack, hibiszkusz

Alapillat

Firenzei írisz, ibolya, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc